wie we zijn

Wie zijn we ?

"Wij zijn Magdalena en Rudy, met een passie voor de toekomst van kinderen"

 

sigridrudy4Wie zijn we?

Wij zijn Magdalena Troch en Rudy Van Damme, beiden gepassioneerd door alles wat kinderen aanbelangt. Deze passie is vooral ontstaan door onze eigen zoektocht naar wat werkelijk telt in het leven. Hierdoor hebben wij mogen inzien dat wanneer je gelukkige zelfstandige mensen wilt creëren, het van groot belang is dat we ervoor zorgen dat we onze kinderen “PUUR” houden.

“Puur “ op alle vlakken: natuurlijke voeding en een natuurlijke leefomgeving.
Maar bovenal in een milieu waar ouders en opvoedkundigen, heel “bewust” zijn en bewust mogen worden, van hun eigen patronen, hun eigen valkuilen. Omdat onze kinderen deze conditioneringen heel gemakkelijk overnemen. Hierdoor “belasten” wij hen met onze zorgen en krijgen zij een deel van onze “rugzak” mee door het leven.
Alsook een omgeving waarin kinderen hun “eigen talenten”, hun “eigen passie” gezien mag worden zodat deze unieke krachten zich kunnen ontwikkelen.
Pure kinderen die zich goed in hun vel voelen, zich gewaardeerd voelen, zich ten volle kunnen ontplooien in hun uniek zijn en op deze manier een waardevolle toevoeging kunnen brengen in de wereld.
Opgroeien in puurheid is volgens ons de de aangewezen weg om gezonde, liefdevolle, begripvolle, respectvolle, unieke en gelukkige mensen te krijgen.
In ons magazine kan je hierover alles terugvinden.
Magdalena heeft lang in de klas gestaan en geeft nu mindfulness bij kinderen. Rudy was voorheen uitgever van een magazine over “welzijn” en “personal coach” maar door een in 2014 opgelopen hersenletsel inactief.