Het magazine dat kinderen benadert met een open geest

Search

PURE CHILD & de problematiek van deze tijd

Kinderen van NU

“Hoe kijken jullie naar deze C-crisis ten opzichte van de kinderen?” Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld en die beantwoorden wij nu graag voor jullie.

Het grote kader en grote cyclussen

Van bij aanvang van deze crisis (Grieks voor opportuniteit) zagen wij de bui reeds hangen. We wisten dat de autoriteiten zouden terug grijpen naar de klassieke visie op ziekte en ziektebestrijding. Vanuit een decennia oud paradigma: het ‘bestrijden’ van de ziekte (oorlogslogica). Innovatief denken zou enkel de status quo verstoren en daar is de gevestigde orde niet naar op zoek. Ook al weet iedereen die de moeite neemt om oude geschriften zoals de hindoeïstische Veda’s of de Zohar te lezen, dat de mensheid in cyclussen leeft. Deze hebben elk een specifieke natuur of kwaliteit, met als enige doel: evolutie. ONZE evolutie. Deze evolutie kan rustig samengevat worden als de opstap van laag naar hoog bewustzijn. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want het betekent het loslaten van ingesleten patronen. Helaas. Vergelijk het met het kind dat uiteindelijk het ouderlijk huis moet verlaten en daarbij ook pijn en verdriet ervaart. In de praktijk hebben we opgang gezien van depressie. We zijn collectief verslaafd aan sociale media, games,  TV series en-spelletjes (afleiding)

Vragen stellen

Welnu, de mens als collectief zit qua bewustzijn op niveau van de puberteit en is op weg naar volwassenheid. Dit heeft weinig te maken met intelligentie. Ook al denkt de top van de wetenschap piramide dat het leven maakbaar is geworden? Dat wij dankzij technologie- en andere medische snufjes onsterfelijk kunnen zijn? Wat Covid-19 pijnlijk laat zien is echter het tegendeel, namelijk dat we heel kwetsbaar zijn. Eensklaps blijkt dat die gouden ‘vaste’ job niet zo veel zekerheid meer biedt en dat het virus geen zier geeft om jouw chique auto op de oprit of jouw kleedje van Cartier. Eensklaps, zien we in dat wij de anderen nodig hebben, dat wij nood hebben aan knuffels. Dat onze ‘binnenkant’ er behoefte aan heeft om gezien en gehoord te worden. Kortom dat zaken die we daarvoor voor ‘normaal’ aannamen, niet zo vanzelfsprekend zijn. De mens heeft ineens oceanen van tijd beschikbaar om zich vragen te stellen over de zin van zijn bestaan, wat hij hier doet en met welke reden.

Het andere virus

Het virus waar niemand het wil over hebben is de neiging tot zelfdestructie bij de mens. Een oeroud ‘virus’ dat heeft geleid tot de creatie van een toxische wereld,  genetisch gemanipuleerde organismen in onze voeding, junkfood, ‘high Tech’ communicatiemiddelen en zelfs wapens. Een geheel van menselijke beslissingen aangestuurd door ‘moderne wetenschap’ waaraan dat virus van zelfdestructie aan de basis ligt. Op dit moment, staan we op het punt het tijdperk in te gaan van kunstmatige intelligentie door ingebruikname van 5G. Iets waarvan wij (de auteurs) denken dat het een nog grotere impact zal hebben dan dit virus. Wat betekent dit alles voor de kinderen? Want dat was onze basisvraag. Welnu, kinderen zijn de spreekwoordelijke ‘kanaries in de koolmijn’. Zij zijn boodschappers, zoals wij al telkens zichtbaar maken in ons tijdschrift PURE CHILD. En de kinderen van NU tonen ons nog veel meer. Zij vertellen en doen soms wonderlijke dingen, waar wij nog veel van kunnen leren.

De kinderen van Nu

Het is niet zomaar dat er veel hooggevoelige kinderen zijn, hoogbegaafde kinderen, kinderen die sterk zijn in één bepaalde gave of talent, hoe groot of hoe klein dit ook mag zijn.  Voor die kinderen maken wij ons geen zorgen want zij zijn veel sterker en krachtiger dan wij denken. De meeste hebben zich trouwens, op het moment van dit schrijven al zeer goed aangepast. Zij weten namelijk heel goed waarom zij hier zijn, op dit moment en op deze planeet. Onze  ‘mainstream’ tunnelvisie onderschatten deze jongere generaties. Het zijn immers zij die in de nieuwe wereld zullen moeten leven. Vele zijn hooggevoelig (en dus in contact met hun binnenkant) en hoogbegaafd (multidimensionaal). Iets wat volwassenen nog steeds niet kunnen begrijpen.

Sommige kinderen hebben kennis over andere werelden. Zij  vertellen dat ze hier zijn om het bewustzijn te verhogen (alstublieft!). Vandaar dat PURE CHILD er voor pleit dat we samen met hen het hoogste potentieel van ons menszijn mogen beleven op deze aarde. Dat we onze missie mogen vervullen. En dat als het zo ver is, de energie die ons lichaam staande hield, kiest om verder door te reizen, over te gaan, dat we tevreden kunnen terugkijken.

De keuzes binnen deze problematiek

De keuze ligt dan ook duidelijk voor de hand. Zijn wij flexibel genoeg om de keuzes te aanvaarden die lang, lang geleden bij de creatie van dit universum werden genomen of kruipen wij in ons schelp als kleine mosseltjes? Dit virus heeft zijn bestaansreden en functie op deze planeet. Uit het voorgaande blijkt dat dit op een hoger niveau begrijp baar wordt. Daaruit blijkt ook dat de kinderen belangrijk zijn, want zij zijn de nieuwe leiders. Zij brengen een boodschap die ons uitnodigt om onze angst achterwege te laten. Welk soort angst dat ook mag zijn. De kinderen zijn de moedigste onder ons. Hun voorbeeld kunnen wij volgen. Vandaar dat wij, als volwassenen en opvoeders ons steeds de vraag moeten stellen: “ Welke boodschap brengt het kind mij?”

De andere keuze  bestaat uit het vastgevroren blijven in onze patronen die ons angstig maken en afhankelijk van de uiterlijke, peperkoeken macht en objecten. We steunen onze kinderen door hen te tonen dat we vertrouwen hebben in de toekomst en in de liefde van elk mens en daarbij ook nieuwe paden durven bewandelen.

De weg open houden voor de kinderen

PURE CHILD ’s roeping is om de weg open te houden voor de kinderen. Dat zij mogen groeien tot uniek, krachtige, zelfstandige, liefdevolle pure echte mensen, in verbinding met de natuur en elk levend wezen.  Zodat wij samen met hen een nieuwe mooie wereld van vertrouwen, Liefde en respect voor elkaar en natuur, kunnen opbouwen. We zijn als mensheid doorgeslagen in controle, haat, afgescheiden zijn, uitbuiting, macht hebben over… en vergeten dat we in essentie PURE Liefdevolle energie zijn verbonden met al dat Is, oneindig.  We zijn hier allen maar eventjes op deze bijzondere planeet. Zelfs deze onbenoembare prachtige planeet en de medemens heeft de zogezegde intellectuele mens Zo verwaarloost.

Het is NU tijd om de juiste keuzes maken voor de toekomst van de kinderen. Er is één ding positief aan deze crisis. Het helpt ons om een mooie liefdevolle wereld waar ieder van ons van droomt NU te gaan creëren. Geen uitstel meer. En deze nieuwe wereld op te bouwen in vol vertrouwen, door wijs naar binnen te durven gaan en contact te maken met je innerlijke zelf. Met het goddelijke in jou en dit pad te volgen.

Rudy Van Damme & Magdalena Troch

PS.: Er komen steeds meer onderzoeken aan het licht die stellen dat het vaccin voor kinderen alleen maar nefaste gevolgen heeft.   Het vaccin is geen gewoon vaccin zoals deze voor de klassieke ziektes. Dit is een mRNA vaccin dat voor het eerst in de geschiedenis van de mens gebruikt wordt, ook al pretenderen ze dat het veilig is. Niemand weet wat dit van ziektes zal brengen in de toekomst. Het is wel reeds duidelijk dat er massaal veel bijwerkingen zijn bij de volwassenen. Een heel goed dossier waar de bezorgdheid voor de kinderen groot in is, kan naar je toegestuurd worden indien interesse. Stuur ons hiervoor een mailtje: info@purechild.be

Enkele quotes hieruit:

  • “Stichter van het mRNA vaccin spreekt van de gevaren van mRNA vaccin voor kinderen!”
  • “Leeftijd kinderen tussen 0 en 19 jaar: overlevingskans bij besmetting door Covid: 99,997% of minder risico overlijden dan bij de gewone griep.”
  • “Bij kinderen kan vaccinatie tot meer hospitalisatie leiden dan de Covid infectie zelf.”
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Previous slide
Next slide

Reageren op dit artikel..