onze visie (bu)

Onze visie

"Opgroeien in puurheid is de aangewezen weg"

Onze missie:

Onze kinderen “PUUR” houden door bewustwording te bevorderen ten aanzien van de opvoeding en onderwijs van de kinderen, hun plaats en rol in de samenleving, alsook kennis brengen ten voordele van ouders en opvoeders.
Deze kennis brengen wij door een platvorm te zijn voor iedere coach, leraar, ouder, opvoeder enz. die dit groeiproces naar bewustwording reeds in de wereld neerzet. Zij krijgen de kans in ons magazine PURE CHILD deze kennis te delen via artikels, via interviews via film via advertenties van hun workshops enz.
Opgroeien in puurheid is volgens ons de enige weg om gezonde, liefdevolle, begripvolle, respectvolle, unieke en gelukkige mensen te krijgen.
Zodoende helpen meebouwen aan een liefdevolle wereld.

 

Onze PURE CHILD-visie op het kind:

  • een informatief, opvoedkundig magazine over kinderen dat ouders en opvoeders handvaten biedt om vernieuwende zienswijzen in de praktijk om te zetten.
  • brengt een nieuwe, verfrissende en integrale kijk op voeding, opvoeding, psychologie, geneeskunde, onderwijs en communicatie in verband met kinderen.
  • staat voor de puurheid van kinderen en toont aan dat wij moeten stoppen met hen in de mallemolen van onze prestatiegerichte maatschappij te duwen, waar ze als een leeg vat worden gevuld met overbodige dingen.
  • ziet kinderen in hun totaliteit en toont hoe wij als volwassenen samen met hen kunnen groeien en zo ons familie-, school- en maatschappelijk systeem kunnen versterken.
  • laat kindercoaches aan het woord over de unieke intelligentie van kinderen, over hoeveel wij van hen kunnen leren en over hoe wij hen kunnen helpen in hun ontwikkeling.
  • benadrukt het belang van de natuur en van natuurlijke voeding voor kinderen als onderdeel van hun welzijn.
  • geeft jou alle mogelijke tools om jullie kinderen te helpen om mooie, gelukkige mensen te worden en op die manier samen met hen een gezonde en gelukkige maatschappij uit te bouwen!