Het magazine dat kinderen benadert met een open geest

Search

Hoe kan educatie eruit zien in de toekomst?

Hoe kan educatie eruit zien in de toekomst?

5 jonge ondernemers tussen 6 en 19 jaar delen hun visie op de educatie in de toekomst. Alle vijf hebben ze homeschooling doorlopen omdat het niet liep op school, ze werden gepest, waren anders dan de anderen. Onder een schijnbaar ‘probleem’ liggen altijd talenten verborgen en daar heeft mama Sabrina zich helemaal aan gewijd.

Spelenderwijs begeleidde Sabrina hun in zich meer te ontwikkelen, zichzelf te ontdekken en al spelen begonnen ze ook boeken te schrijven. Eerst begonnen de kinderen boeken te schrijven en daarna begonnen de kinderen mama Sabrina warm te maken om ook haar eigen boeken te schrijven.

De vijf kinderen en moeder Sabrina hebben ondertussen een eigen uitgeverij, zijn auteur en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap en zijn vaak te zien op tv, radio en kranten.

  • Lashai, 19jr is een YouTuber met 27.700+ abonnees en meer dan 5.100.000+ views.
  • Tray-Sean Ben Salmi is een 15 jarige Amazon # 1 Bestseller en bekroonde auteur, aandelenhandelaar, vastgoedmentor & investeerder, bekroonde openbare spreker en kinderadvocaat.
  • Yasmine Ben Salmi alias LovePreneur is een 12-jarige bekroonde auteur van The Choice is Your – 10 Keys Principles To Create A Happier Lifestyle and Winner of TruLittle Heros Award – Creative 2017.
  • Paolo Ben Salmi, 11 jaar, is een bekroonde auteur van Pint Size Adventurer – 10 Sleutel Principes om kinderen van hun iPads te halen naar de wilde natuur.
  • Amire Ben Salmi alias Mr. Omdat ik intelligent ben, is een 7 jaar oude bekroonde auteur van Omdat ik intelligent ben – 365 affirmaties om je dag op te fleuren.

Tijdens een interview die ik afnam van deze 5 kinderen, vroeg ik hun wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van ons onderwijs.

Lashai:
Ik denk dat het geweldig zou zijn als alle jongeren zouden worden onderwezen en blootgesteld aan belangrijke levensvaardigheden zoals financiële educatie, emotionele en spirituele educatie en ook vaardigheden en technieken voor persoonlijke ontwikkeling.

Tray-Sean:
Ik denk dat als kinderen financiële educatie op school zouden krijgen, dit heel krachtig zou zijn, omdat het hen dan kan helpen belangrijke levensvaardigheden te ontwikkelen en te leren hoe ze geld kunnen verdienen en beheren, en als gevolg daarvan beginnen ze bewustere beslissingen te nemen nu ze weten dat er voor elke oorzaak een effect is.

Yasmine:
Ik ben van mening dat elke jongere toegang tot onderwijs verdient, ik geloof dat ze allemaal een verhaal en een vonk in zich hebben en dat ze, als ze de juiste tools krijgen, niet te stoppen zijn.

Paolo:
Alle kinderen verdienen een opleiding waarin ze leren hoe ze kunnen groeien en plezier kunnen maken in het leven, een opleiding die hen in staat zal stellen te gedijen in welk vak dan ook waarin ze geïnteresseerd zijn.

Amire Ben Salmi
Ik wil dat onderwijs voor iedereen leuk en toegankelijk is en kinderen kunnen als spelend zoveel praktische zaken leren zoals een boek schrijven.

Besluit: Deze kinderen zijn ontzettend inspirerende voorbeelden en alleen al in hun buurt zijn, geeft je kracht en inspiratie. Hun ‘probleem’ hebben ze omgebogen in een succesverhaal en dit onderwijzen ze ondertussen ook aan andere kinderen en volwassenen.

Ben je benieuwd?

Op www.educatethefuturenow.com/new-economy spreken ze hoe zij de nieuwe economie zien in de toekomst.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Previous slide
Next slide

Reageren op dit artikel..