nieuws

Mijn dolfijn verhalen

Zo een tiental jaar geleden heb ik de kans gekregen om een droom te verwezenlijken namelijk ; “zwemmen bij de wilde dolfijnen” . Deze ontmoeting met deze prachtige wezens heb ik zo een drietal maanden elke dag opnieuw mogen beleven op een paradijselijke plaats. Een plek waar je de harmonie van de natuur en de onderwaterwereld goed kon voelen . De connectie met de dolfijnen verliep dan ook helemaal natuurlijk in harmonie en met respect. Het gebeurde door te zwemmen en dobberen in een baai waar de dolfijnen vanuit hun eigen beweging, je kwamen opzoeken, ontmoeten, als het ware je kwamen aanvoelen, begroeten en je uitnodigden om met hen te spelen.

Dit heeft toen zo een impact op mij gehad, dat ik sindsdien een heel andere kijk op het leven heb gekregen. Zij, de dolfijnen, brachten me zo in mijn eigen puurheid dat ik overstelpt werd met zoveel oneindige liefde, speelsheid, verbondenheid en diepe waarheden. Gevoelens die ik vergeten was, inzichten die ik over mezelf en de wereld onderdrukt had door het leven dat me aangeleerd was.

Zij lieten mij aanvoelen waarvoor het leven werkelijk bedoeld was namelijk : genieten, beleven, spelen, ontmoeten, verbonden zijn, helpen, delen, liefhebben, zorg dragen, respect hebben, zuiverheid, echtheid, vertrouwen, dankbaar zijn … LEVEN .

Ik kon niets anders dan hiermee iets te doen voor de kinderen.

Een stem diep in me zei; “ Zorg dat kinderen PUUR mogen blijven. “

Deze dolfijnenergie, mijn belevenissen met hen, de inzichten die ik hierdoor kreeg, wou ik aan de kinderen meegeven via verhalen en tekeningen. Ook al had ik niet echt de mogelijkheden, ik kon niet anders dan hieraan te beginnen.

Zo ben ik in mijn eerste verhaal terug gegaan naar mijn eigen kindertijd waar ik niet echt kon zijn wie ik was, waar ik zoveel voelde maar geen uitleg aan kon geven. De dolfijn ontlaste mij van al die de ballast die ik als kind kon voelen . De dolfijn kwam mij doen herinneren van wie ik echt ben, wie wij als mens, echt zijn. De essentie van het leven : Liefde. Wat een blijheid, vreugde en wat een liefde voor het leven kwam hierdoor vrij.

De verhalen hebben als doel om kinderen te helpen om in hun eigen kracht te geloven, te voelen en uiteindelijk te leven.

Ze brengen tools met behulp van inlevingsvermogen, de dolfijnenergie , meditatie en krachtoefeningen.

Bij deze wil ik ook dank betuigen aan mijn oude vriend Herman Segers die me heeft geholpen om mijn tekeningen en stem te coördineren.

Geniet ervan, samen met je kinderen.

Ze zijn bedoeld voor jong en oud.

De volgende droom is, deze verhalen misschien nog beter en mooier te maken en in een echt prentenboek te kunnen uitgeven.

Magdalena Troch oktober 2016

Je kan ze allemaal vinden op YOUTUBE.

Zie hieronder de hele lijst:

Magdalijn en de dolfijn:

Deel 1

Deel 2

Magdalijn mediteert :

Magdalijn ontwaakt:

Deel 1

Deel 2

Magdalijn en de krachtspelen:

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *