coaches

Coaches in de kijker

"Onze coaches dragen de PURE CHILD-visie uit"

Briony Vanden BusscheBriony

Briony Vanden Bussche is een creatieve duizendpoot en is oprichtster en coördinator van Vlinderwijs. Ze is ook zangeres en harpiste en heeft zich toegelegd om leerstof zoveel mogelijk te vertalen in beeld, klank en beweging. Ze leidt ook de training tot vlinderwijze coach en begeleidt hier ouders, opvoeders en leerkrachten in het ontdekken van hun talenten en hoe deze toe te passen in hun dagdagelijkse praktijk.

 Bekijk Briony's website

 

 

 

 

Hilde Van Bhildeulck

Hilde Van Buck (1961) is spreker, opsteller, auteur, transformator en expert in The New Life Teaching. Ze is stichtster en bezielster van Samtati en The New Life Teaching.
Ze biedt The New Life Teaching aan vanuit doorleefde levenservaringen en professionele deskundigheid.

Wat is The New Life Teaching?
The New Life Teaching is de uitnodiging om het hoogste bewustzijnspotentieel van jezelf in je dagelijks bestaan te leven. Alles is al aanwezig.

Bekijk Hilde's website

 

 

 

Eva Stormeva

Eva storm, ondernemer Lazuli Training, bezieler van Lazuliwijs en Youniek vzwLazuli Training is the place to be voor bewuste volwassenen die willen groeien in Heart Communication, Coaching, zelfkennis & zelfbewustzijn. 

De vzw heeft als doel: kinderen en jongeren fysisch, mentaal, emotioneel en spiritueel te laten ontwikkelen, waar ze leren communiceren en aan zelf reflectie kunnen doen. Eva Storm is coach en trainer in communicatie, coaching, H-NLP, Healing & Ericksoniaanse hypnose. Ze is tevens gespecialiseerd in nieuwe tijdskinderen (hoogsensitief, hoogbewust en met paranormale krachten).

 Bekijk Eva's website

 

 

 

Kathlien Bridouxkathlien

Kathlien Bridoux begeleidt koppels van kinderwens tot ouderschap, tijdens de zwangerschap en opvoeding. Ze is gepassioneerd door prenatale psychologie en hoe ouders en kinderen elkaars leermeesters zijn. Ze vertrok met het verlangen om iets te betekenen voor de kinderen die in deze tijd geboren te worden. Dit doet ze door moeders en vaders te inspireren vanaf de periode van de vruchtbaarheid, door ze te ondersteunen tijdens de zwangerschap en inzicht te bieden tijdens het opgroeien van hun kinderen.

Ze is doula (geboortecoach) en werkt met bodywork en cranio-sacraal therapie. Ze geeft les in de Puur Kind opleiding, geeft regelmatig lezingen en begeleidt creatieve ouder-kind activiteiten. Kathlien is ook moeder van een zoontje geboren in 2012.

 Bekijk Kathlien's website

 

 

 

Vanessa Lauwersvanessa

Communicatiewetenschapper, Kindercoach, studiebegeleidster en moeder van één jongen. Zij is oprichtster van de kindercoachpraktijk ’t Zonnekind. Zij geeft ook maandelijkse inspirerende en creatieve groepssessies met paarden voor kinderen van 8 tot 18 jaar.

 Bekijk Vanessa's website

 

 

 

 

 

 

Lies Ameeuwlies

Lies Ameeuw is reeds jaren Ayurvedische therapeute en hoofdocente en oprichtster van de Internationale Ayurvedische school te Gent. Haar studie werd aangevuld met talloze stages in India, zowel in het Noorden als in het Zuiden, waardoor ze een uitgebreide ervaring en een brede kennis heeft vergaard van de Ayurveda met de Indische kruiden en preparaten.
Auteur van: “Wat ik je nooit kon vertellen” en “Ayurveda kookboek”.

 Bekijk lies' website

 

 

 

 

 

 

Nancy De Smetlies

Nancy De Smet volgde verschillende yoga-opleidingen in binnen- en buitenland en heeft haar yogastudio Najoni te Berlare. Haar grote passie is het uitdragen van de yoga filosofie zowel aan volwassenen als kinderen. De laatste jaren ligt haar focus meer en meer op het opleiden van ouders en leerkrachten om yoga, relaxatie en meditatie te gaan toepassen thuis en in de klas. Nancy organiseert ook elk yoga wandelvakanties, ouder-kind yoga en creatieve ateliers. Naast yoga is ook massage haar 2e passie. Zowel volwassenen als kinderen hebben zoveel nood aan een momentje van ontspanning en rust.

 Bekijk Nancy's website

 

 

 

 

 

Jos Maeslies

Jos Maes is coördinator van Muzes, organisatie van leraren kunst en muzische vorming in het algemeen onderwijs, en van het sociaal-artistiek centrum Klankendaal in Mechelen. Als kunstwetenschapper en muziekpedagoog is hij actief als lector Kunst aan KULeuven, af en toe wat schrijven over het belang van kunst en creatie in het onderwijs. schrijver van het boek: “De leraar die de wolken meet“

 Bekijk Jos' website

 

 

 

 

 

 

Christel Stevenslies

Christel Stevens is ingenieur voeding, een orthomoleculaire diëtiste en moeder van drie kinderen. Christel had aan den lijve ondervonden welke positieve impact gezonde voeding, aangepaste beweging en relaxatie hebben op ons welzijn. Het werd haar missie om via ZELFzorg en ZELFliefde de mensen terug ZELFredzaam te maken, met respect voor het individu. En niet onbelangrijk: tegelijkertijd te genieten van het leven. Dit zit allemaal vervat in haar 3-isOne methode: voed lichaam, brein en hart. Zij geeft persoonlijke coachingtrajecten en workshops.
Auteur van verschillende boeken o.a. “Het chocolademeisje “.
Je kan ook haar gratis E-book downloaden.

 Bekijk Christel's website

 

 

 

Tamara CuypersTamara

Tamara Cuypers was ooit professioneel muzikante en 20 jaar leerkracht in het Kunstonderwijs, tot haar andere passie (wel-Zijn) zo aan haar ging trekken, dat ze besloot al haar energie daarop te focussen. Vandaag is ze mindfulness trainer voor kinderen, jongeren en volwassenen, kinderyogatherapeut, kindertolk en hypnotherapeut. Haar droom is dat aandacht voor welzijn en mindfulness op school net zo gewoon wordt als fysieke gezondheid en sport op school. Daarom geeft ze nu ook opleidingen tot mindfulle leerkracht en muzische & mindfulle kinderyogadocent.

 Bekijk Tamara's website

 

 

 

Mieke Praetmieke

Mieke Praet is een Aqua Coach, een echte dolfijnenvrouw, en werkt specifiek met " Ouder & Kind". Initiatiefnemer van Dolfinoclub. Haar doel is om kinderen zich goed te doen voelen in water. Haar leuze is: Een kind is niet bang van water , het is bang gemaakt. De vrije energie van het kind zal terug geactiveerd worden.

Mieke Praet verzorgt Dolfino kampen waarbij kinderen de kans krijgen om zich in het water te voelen als een dolfijn. Zwem, speel en leer als een dolfijn. In de nabije toekomst zal Mieke dolfijnreizen organiseren in hun natuurlijke habitat van de dolfijnen, Het doel is : het hart contact, vertrouwen, tussen kind en ouder te versterken. Leren in vrijheid en vertrouwen is LEERRIJK!

 Bekijk Mieke's website