coaches

Coaches in de kijker

"Onze coaches dragen de PURE CHILD-visie uit"

Eva Stormeva

Eva storm, ondernemer Lazuli Training, bezieler van Lazuliwijs en Youniek vzwLazuli Training is the place to be voor bewuste volwassenen die willen groeien in Heart Communication, Coaching, zelfkennis & zelfbewustzijn. 

De vzw heeft als doel: kinderen en jongeren fysisch, mentaal, emotioneel en spiritueel te laten ontwikkelen, waar ze leren communiceren en aan zelf reflectie kunnen doen. Eva Storm is coach en trainer in communicatie, coaching, H-NLP, Healing & Ericksoniaanse hypnose. Ze is tevens gespecialiseerd in nieuwe tijdskinderen (hoogsensitief, hoogbewust en met paranormale krachten).

 Bekijk Eva's website

 

 

Kathlien Bridouxkathlien

Kathlien Bridoux begeleidt koppels van kinderwens tot ouderschap, tijdens de zwangerschap en opvoeding. Ze is gepassioneerd door prenatale psychologie en hoe ouders en kinderen elkaars leermeesters zijn. Ze vertrok met het verlangen om iets te betekenen voor de kinderen die in deze tijd geboren te worden. Dit doet ze door moeders en vaders te inspireren vanaf de periode van de vruchtbaarheid, door ze te ondersteunen tijdens de zwangerschap en inzicht te bieden tijdens het opgroeien van hun kinderen.

Ze is doula (geboortecoach) en werkt met bodywork en cranio-sacraal therapie. Ze geeft les in de Puur Kind opleiding, geeft regelmatig lezingen en begeleidt creatieve ouder-kind activiteiten. Kathlien is ook moeder van een zoontje geboren in 2012.

 Bekijk Kathlien's website

 

 

Vanessa Lauwersvanessa

Communicatiewetenschapper, Kindercoach, studiebegeleidster en moeder van één jongen. Zij is oprichtster van de kindercoachpraktijk ’t Zonnekind. Zij geeft ook maandelijkse inspirerende en creatieve groepssessies met paarden voor kinderen van 8 tot 18 jaar.

 Bekijk Vanessa's website

 

 
 
 

Tamara CuypersTamara

Tamara Cuypers was ooit professioneel muzikante en 20 jaar leerkracht in het Kunstonderwijs, tot haar andere passie (wel-Zijn) zo aan haar ging trekken, dat ze besloot al haar energie daarop te focussen. Vandaag is ze mindfulness trainer voor kinderen, jongeren en volwassenen, kinderyogatherapeut, kindertolk en hypnotherapeut. Haar droom is dat aandacht voor welzijn en mindfulness op school net zo gewoon wordt als fysieke gezondheid en sport op school. Daarom geeft ze nu ook opleidingen tot mindfulle leerkracht en muzische & mindfulle kinderyogadocent.

 Bekijk Tamara's website

 

 

 
 

Briony Vanden BusscheBriony

Briony Vanden Bussche is een creatieve duizendpoot en is oprichtster en coördinator van Vlinderwijs. Ze is ook zangeres en harpiste en heeft zich toegelegd om leerstof zoveel mogelijk te vertalen in beeld, klank en beweging. Ze leidt ook de training tot vlinderwijze coach en begeleidt hier ouders, opvoeders en leerkrachten in het ontdekken van hun talenten en hoe deze toe te passen in hun dagdagelijkse praktijk.

 Bekijk Briony's website

 

 

 
 

Manon MercierTamara

Manon Mercier is ergotherapeut en oprichter van de ergotherapiepraktijk ErgoEzel te Duffel. Manon is bijgeschoold aan het Belgisch instituut voor Animal Assisted Therapy en gespecialiseerd in ergotherapie met assistentie van Ezels. Samen met kind en ezel richt ze haar ondersteuning op het versterken van (zelf) vertrouwen, verbeteren van sociale vaardigheden, frustraties kunnen tolereren, kunnen omgaan met emoties en zichzelf kunnen ontspannen.
Naast individuele ergotherapie biedt ErgoEzel ook gezinsversterkende activiteiten aan zoals de Ezelwandelingen."

Bekijk Manon's website

 
 
 

 

Björn AccoeTamara

Björn Accoe staat voor ondernemingszin, creativiteit en kinderen. Ondernemingszin en creativiteit zijn voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonden. Oprichter van IdeeKids en auteur van het boek: “WIJTIJD“.

Bekijk Björn's website

 
 
 
 
 

 

Corina ElzenaarTamara

Corina Elzenaar is moeder van 2 dochters en oma van Kyara. Alle drie met levensuitdagingen als PDD-Nos, HSP en Kyara was premature met een chronische darmafwijking. Naast massagetherapeut en coach heeft zij haar eigen wellnesscentra. Corina is winnaar van “Creativiteits Wellness” award in 2012. Haar kleinkind Kyara bracht kindermassage op haar pad en zo ontstond Happy Kids Massage. Kindermassage is in deze tijd zo’n waardevolle aanvulling voor een gezonde opvoeding en ontwikkeling.

Bekijk Corina's website

 
 
 
 
 
 
 

Kim HillaertKim

Kim Hillaert is trotse mama van drie prachtige kids. Gespecialiseerde kindercoach. Mijn eigen opleiding als kindercoach professional heb ik gevolgd bij Tori in Nederland, bij gebrek aan waardevolle professionele opleidingen in België. Ik ben beheerder van “Prachtige Parel”, het expertisecentrum in België voor kindercoaches. Ik ben trainer van de Kunst van kindercoaching. Ook ben ik vuurlooptrainer!
Mijn levensmissie gaat uit naar alle kinderen in België. Ik gun dat ieder kind van België een kindercoach naast zijn zijde heeft staan om het kind te erkennen in het KIND zijn!

Bekijk Kim's website

Website expertisecentrum voor kindercoaches in België

 
 
 
 
 

Guy Stevensguy

Guy Stevens is een ervaringsdeskundige op het vlak van de natuurlijke ontwikkeling en het leerproces bij kinderen tot 8 jaar. Vanuit zijn vroegere onderwijspraktijk als leerkracht bewegingsopvoeding heeft hij via observatie en zelfstudie een bepaalde expertise opgebouwd.

In 2018 heeft hij Werkgroep Ont-wikkelend Leren-WOL opgericht. Met een 20-tal leden zijn zij op wetenschappelijk onderbouwde manier van mening dat we jonge kinderen best benaderen vanuit hun natuurlijke ontwikkeling en niet vanuit de heersende cognitieve normen.

Bekijk Guy's website

 
 
 
 
 
 

Maggie Nauwelaersguy

Oprichter van Hartenmagie-Alchemy of Heart. Haar focus ligt op het begeleiden van kinderen, jongeren, volwassenen naar transformatie van onevenwicht naar totale bekrachtiging en connectie tussen lichaam & ziel. Begeleider en trainster in: Nature-Based Coach methodiek en Harmoniserend Feng Shui woningadvies voor privé en scholen.
Auteur van de boekenset: 'Hartenmagie voor kinderen en hun begeleiders' en het daarbij horend Kinder-doe-verhalenboek 'Eenheidspaard', waarin deze methodiek wordt uitgelegd.Doelgroep: hoogsensitieve nieuwetijdskinderen en hun begeleiders.
Gecertifieerd in: Helend dansbegeleider, Kundalini Yoga, Kinderyogadocente.

Bekijk Maggie's website

 
 
 
 
 
 

Manon Wellensguy

Manon Wellens, kunstzinnig therapeute, eveneens moeder van drie prachtige, zelfbewuste kinderen. 
Richtte in in 2012 Gardevias op, een centrum voor nieuwetijdskinderen. 
De rode draad? Begeleiding van nieuwetijdskinderen, in alle levensdomeinen, met veel liefde...tot ze zichzelf weer (her)ontdekken met al hun talenten.
Therapie, reiki, oudercoaching, studiebegeleiding, huiskamerlezingen…met als doel een brug te bouwen tussen nieuwetijdskinderen en hun omgeving.
Kinderen opnieuw laten dromen, hun licht leren uitdragen, hen leren dat hun ‘anders' zijn een kwaliteit is en gezien mag worden!

Bekijk Manon's website