coaches (bu)

Coaches in de kijker

"Onze coaches dragen de PURE CHILD-visie uit"

yves-boone-72

Yves Boone

Yves Boone is kleuterleider met HART en ZIEL. Door de jaren heen heeft Yves zijn pallet gevuld met heel wat opleidingen. Eind 2011 werd B-One-Coaching geboren. Vrij snel groeide B-One uit. Samenwerking met andere partners dient zich aan en ook de uitbouw van een Academy start in 2014.

Yves heeft een missie uit te dragen: “mensen terug bij zichzelf brengen, één worden, B-One zijn, het kind dat ze waren resetten”. We gaan allemaal door heel wat toestanden in onze kindertijd. De één al erger dan de andere. Daar we niet hebben leren luisteren naar onszelf, zijn we in een OPvoeding terecht gekomen waar eerder alles bovenOP onze WARE IK werd gelegd, gedropt i.p.v. gevoed werd.  B-One-Coaching haalt wat erOP ligt eraf zodat je weer toegang krijgt tot jezelf.

Bekijk Yves' website

 

 

 

Briony Vandenbriony Bussche

Briony  Vanden Bussche is een creatieve duizendpoot en is oprichtster en coördinator van Vlinderwijs. Ze is ook zangeres en harpiste en heeft zich toegelegd om leerstof zoveel mogelijk te vertalen in beeld, klank en beweging. Ze leidt ook de training tot vlinderwijze coach en begeleidt hier ouders, opvoeders en leerkrachten in het ontdekken van hun talenten en hoe deze toe te passen in hun dagdagelijkse praktijk.

Bekijk Briony's website

 

 

 

Hilde Van Bhildeulck

Hilde Van Buck (1961) is spreker, opsteller, auteur, transformator en expert in The New Life Teaching. Ze is stichtster en bezielster van Samtati en The New Life Teaching.
Ze biedt The New Life Teaching aan vanuit doorleefde levenservaringen en professionele deskundigheid.

Wat is The New Life Teaching?  
The New Life Teaching is de uitnodiging om het hoogste bewustzijnspotentieel van jezelf in je dagelijks bestaan te leven. Alles is al aanwezig.

Bekijk Hilde's website

 

 

 

Eva Stormeva

Eva storm, ondernemer Lazuli Training, bezieler van Lazuliwijs en Youniek vzwLazuli Training is the place to be voor bewuste volwassenen die willen groeien in Heart Communication, Coaching, zelfkennis & zelfbewustzijn. 

De vzw heeft als doel: kinderen en jongeren fysisch, mentaal, emotioneel en spiritueel te laten ontwikkelen, waar ze leren communiceren en aan zelf reflectie kunnen doen. Eva Storm is coach en trainer in communicatie, coaching, H-NLP, Healing & Ericksoniaanse hypnose. Ze is tevens gespecialiseerd in nieuwe tijdskinderen (hoogsensitief, hoogbewust en met paranormale krachten).

 Bekijk Eva's website