Het magazine dat kinderen benadert met een open geest

Search

Wanneer was de laatste keer dat je écht speelde met je kind? Wanneer bulderden jullie samen nog eens van het lachen? Zit je vaker dan je wil toegeven met je gedachten bij het werk tijdens zogenaamde quality time?
Als ouders worstelen we weleens met de combinatie van werk, vrije tijd en opvoeden. Vaak denken we dat kwaliteitstijd ligt in vakanties, feesten of geplande activiteiten. Toch zijn het de kleine momenten die bepalen wat we meedragen van onze jeugd.

Wij-tijd gaat over samen-zijn en samen-doen met je kind. In 50 thema’s belicht dit boek telkens 5 kansen die voor het grijpen liggen om een band te smeden. Soms grappig, vaak voor de hand liggend en altijd haalbaar. Zonder ‘moet-jes’ en ‘niet-jes’, maar met veel magie en groeikansen.

Björn Accoe is creatief directeur / stichter van IdeeKids en papa van drie. Dit boek werd geboren vanuit zijn levenslange betrachting om kinderen vanuit hun sterktes de toekomst vorm te laten geven, zonder voeling met het heden te verliezen.

“Dit boek opent nieuwe perspectieven op tijd. Voor kinderen, ouders, grootouders en andere opvoeders. Niet sturend of moraliserend, maar fris inspirerend. WijTijd is geen kookboek met strikt te volgen recepten. Het geeft vooral goesting.”
– Bruno Vanobbergen, Algemeen Directeur Agentschap Opgroeien

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Previous slide
Next slide

Reageren op dit artikel..