Het magazine dat kinderen benadert met een open geest

Search

Herinneringen aan de Bron verbazingwekkende bewijzen van kinderen uit de tijd voordat ze op aarde kwamen 

Auteur: Wayne Dyer 

Uitgever: Palaysia Productions

ISBN: 9789492412218

Kinderen hebben de verbazingwekkende mogelijkheid om zich de tijd voordat ze naar de aarde kwamen te herinneren.” Wayne Dyer: 

Ik houd mijn hele leven al van kinderen, vooral als ze net geboren zijn en nog dreumes of peuter zijn. Als er een baby in de buurt is, is het net alsof ik ernaartoe getrokken word en contact moet maken. Urenlang heb ik, toen ze net geboren waren, in de ogen van onze acht kinderen zitten staren. Op deze intieme momenten vroeg ik hun in gedachten of ze me iets over de Bron wilden vertellen en over hoe de vormloze spirituele wereld eruitziet. “

Er is ontzettend veel wetenschappelijk onderzoek verricht naar vorige levens en de aanwezigheid van engelen in ons leven. Ik heb zelf een fascinerende reis naar een vorig leven gemaakt. Ik heb ook een veel bredere kijk op het leven gekregen door mijn contacten met gerespecteerde wetenschappers die overtuigend bewijs hebben geleverd voor het bestaan van een oneindig, spiritueel gebied. Maar via de woorden van deze jonge kinderen, die nog niet zo lang op aarde zijn en zich nog flarden van de hemel kunnen herinneren – waar ze ondubbelzinnig over praten – krijgen we aanwijzingen over hoe die niet-fysieke wereld er dan uitziet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Previous slide
Next slide

Reageren op dit artikel..