Het magazine dat kinderen benadert met een open geest

Search

Floor is een meisje dat avonturen beleeft. Ze is nieuwsgierig en ontdekt dat ze kan praten met haar opa die in de hemel is. Ze is dolgelukkig als ze haar beschermengel ontmoet. 

Haar engel en opa leren haar hoe je je leven veel leuker, liefdevoller en makkelijker kunt maken. Ze krijgt wonderbaarlijke handvatten die simpel toe te passen zijn. Daarmee leert ze haar eigen hemel op aarde te maken. Het is een boek vol inspiratie dat op een leuke, spannende, nieuwsgierig makende manier geschreven is. Een boek dat je laat zien hoe je echt jezelf kunt zijn. 

‘Ik wens met heel mijn hart dat kinderen op jonge leeftijd dit prachtige inspirerende boek voorgelezen krijgen of zelf lezen. Het is een heerlijk leesbaar boek vol avonturen en wijsheden. Floor heeft echt door hoe je een gelukkiger mens kunt worden. Ik kan niet wachten dit boek aan mijn eigen kleinkinderen voor te lezen en weet dat er vele vragen zullen komen en mooie gesprekken zullen volgen.’ MARJON LANDHEER – lifecoach en docent aan het Levenscollege

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Previous slide
Next slide

Reageren op dit artikel..