Het magazine dat kinderen benadert met een open geest

Search
Boeken voor kinderen

De boom zonder vruchten voelt zic heel eenzaam en verdrietig, omdat hij geen vruchten aan zijn takken heeft hangen. Op een dag besluit hij om aan alle vruchtenbomen om hem heen te vragen wie al die vruchten in hun bomen hangt. Het wordt een boeiende week, waarin hij ontdekt wie hij werkelijk is én dat alles wat hij wil mogelijk is.

Susanne Danielson werd in 1961 in Stockholm geboren. In 1973 verhuisde zij met het gezin naar Nederland. Zij is levenscounselor, trainer, auteur en mede-oprichter van het LevensCollege. Samen met Yvette Visser is zij Founding Mother van de coachingsmethode de Levensbronnen®. Voor het bedrijfsleven ontwikkelden zij samen met hun partners de Organisatiebronnen®.
Al haar hele leven is verbinden haar passie. Zakelijk en privé verbond zij bedrijven, diensten, producten en mensen met elkaar. Ruim 26 jaar heeft zij als marketing communicatie specialist gewerkt en als importeur van Scandinavische producten. Dat deed zij in dienst bij diverse bedrijven en als zelfstandig ondernemer voor diverse opdrachtgevers. In haar huidige werk inspireert ze anderen om zich te verbinden met zichzelf. Verbonden zijn met jezelf is het bewust worden van wie je in essentie bent. Als je werkelijk durft te leven vanuit je volle potentieel, ontdek je de magie van het leven.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Previous slide
Next slide

Reageren op dit artikel..