Het magazine dat kinderen benadert met een open geest

Search

Unlock your DIVINE POWER!

Unlock your divine power

Graag deel ik met jullie een dag die ik onlangs mocht beleven met Wilga Zibel (coach, trainster voor volwassenen & kinderen, creator van Colours of our heart gedachtengoed) Haar boodschap die ze bracht is belangrijk voor elke ouder en elk iemand die kinderen begeleidt: ‘ Er wordt van ons gewenst dat wij ons herinneren van ‘wie we zijn’. Onze unieke energie ankeren en vandaar laten doorstromen, samenwerkend met het ‘AL’. “ Dit is wat de kinderen en moeder aarde van ons vragen.

Dit is wat Wilga die dag verder deelde:

Ieder van ons is in essentie mooi, zowel van buiten als van binnen. Het is belangrijk dat ieder van ons opnieuw zijn eigen unieke cadans herinnert in het leven en te kunnen voelen van wat echt diep van binnen met ons resoneert.

Wij zijn niet bedoeld om mee te gaan met de kudde, de massa. Wij voelen ons, in ons ‘ware zijn’ vaak ongezien en ongehoord in deze wereld. Wij willen zo graag geliefd zijn en zijn bang om ‘anders’ te zijn, want dan stoppen ze ons een vakje. Maar laat je hier niet door van de wijs brengen. Het is zo belangrijk dat je de beste versie van jezelf durft te zijn want dat is diegene die je in werkelijkheid bent. Blijf dus in verbinding met je pure zelf.

Sommigen zijn vergeten hoe je dit kan doen. Maar in wezen is het heel eenvoudig, je hoeft hier niets voor te doen, je hoeft jezelf alleen maar los te koppelen van al de verhalen die ons aangeleerd zijn, van alle angsten en leugens, van alle oude patronen & overtuigingen die ons verteld zijn om een gewaardeerd mens te zijn in deze wereld, met een goed diploma, een goede job, een mooi huis, auto enz.

Al deze verhalen zijn ontstaan door het afgescheiden denken, de dualiteiten die de buitenwereld ons toont. Er wordt ons geleerd dat donker slecht is, om bang te zijn van kritiek en van onze schaduw. Onze binnenwereld wordt totaal weggedrukt en vergeten. Maar wat wij donker of slecht noemen is gewoon het ontbreken van licht. Dat is alles. Er wordt van ons gevraagd om ons opnieuw te herinneren van wie we in puurheid zijn. Onze pijndelen te omarmen, te transformeren en te durven leven vanuit ons hart.

We zijn scheppers

We zijn als mensen scheppers. Wanneer wij creëren vanuit ons slachtofferschap en geen verantwoordelijkheid dragen voor onszelf dan krijgen we een leven van lijden en pijn.

Het zijn de stemmetjes in je hoofd; van niet goed genoeg te zijn, niet waardevol, niet geliefd te zijn die dit lijden creëren. De Stemmetjes uit de buitenwereld die wij tot ons hebben laten komen, stemmen van onze ouders, familie en omgeving.  Hun onverwerkte pijnen, gedachten, overtuigingen hebben wij overgenomen. Ze zijn dus niet van ons. Dus eigenlijk is het heel eenvoudig: ‘Stop met deze gedachten over jezelf die het je zo moeilijk maken’.

Al deze oude overtuigingen heb je overgenomen van de oude energie van de buitenwereld. Het is ons zo geleerd om te denken dat jij dit bent. Van jongsaf aan zijn we bezig met wat we kunnen doen om aardig gevonden te worden, geliefd te worden. Met als gevolg dat we hierdoor onze eigen unieke gaven en ons doel hierop aarde vaak verliezen. Maar nu is de tijd rijp om ons te bevrijden van dit juk, te herinneren wie we werkelijk zijn en vanhier uit onze wereld te creëren.

Tot slot:

Deze boodschap van Wilga Zibel is zo belangrijk, in de eerste plaats voor onszelf maar zeker voor de kinderen. Wanneer wij opnieuw vanuit ons hart, ons ‘ware’ zijn leven dan zijn wij het perfecte voorbeeld voor de kinderen. Zo zijn wij eindelijk opnieuw zoals hen. Dus ‘onlock your divine power’,  leef het volwaardige leven waar je voor bedoeld bent en laat je ware zijn zien.

Dan leven we vanuit verbinding met onze eigen unieke talenten, waardoor we opnieuw echt gelukkig en krachtig in de wereld staan. En dit is wat de kinderen van ons vragen. Dank je wel Wilga voor deze krachtige boodschap!

Magdalena Troch

Bezoek Wilga Zibel haar website

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Previous slide
Next slide

Reageren op dit artikel..