Het magazine dat kinderen benadert met een open geest

Search

Kristalkinderen en de geboorte van een nieuwe samenleving

Kristalkinderen

Het was wijlen Dolores Cannon, een bewustzijnspionier, regressietherapeute en leraar van de vijfde dimensie die zo’n tien jaar geleden haar visie deelde over de zogenaamde ‘Ascentie Matrix’, of de geplande bewustzijn-evolutie van het het menselijk ras door onze (ongekende) scheppers. Volgens Cannon wilden onze ‘scheppers’ een bijzonder uitgekiend plan introduceren op kosmisch niveau. Hoe zij aan deze uitzonderlijke informatie kwam is een interessant verhaal op zichzelf en spreekt tot onze verbeelding. De bedoeling was om verlichte en doorgewinterde zielen met een hoogfrequent bewustzijn, afkomstig van verschillende sterrenstelsels, te laten incarneren in menselijke lichamen. Met als opdracht het ‘collectief bewustzijn’ van planeet Aarde op te krikken. Volgens Cannon zou dit gebeuren in verschillende ‘golven’, verspreid over verschillende generaties. Te beginnen met de generatie van mensen die werden geboren in de jaren vijftig van vorige eeuw. Elke generatie of golf zou de komst voorbereiden van de volgende generatie. Auteurs Barbara Marciniak en Barbara Hand Clow schreven ook uitgebreid over dit onderwerp.

Kristalkinderen, Regenboogkinderen en Lichtwerkers

Deze golf van mensen, zijn momenteel gekend als ‘lichtwerkers’. Er was echter ook één bijzondere golf die haar opwachting zou maken en dat waren diegenen, die de ‘Indigo’s’ werden genoemd. Indigo verwijst naar de blauwachtige kleur van hun menselijk aura (of energieveld). De laatste generatie die zou incarneren, bestaat uit zogenoemde kristalkinderen. Kinderen met een nòg verfijndere vibratie. De Indigo’s en Kristalkinderen worden tezamen soms ook als Regenboogkinderen aangeduid.

Kristalkind Christina von Dreien en een nieuwe samenleving

Van de Kristalkinderen wordt veel verwacht, want het zijn zij die het lang voorbereide Plan in haar laatste fase willen starten. Zij zijn diegenen die de zaadjes zullen planten voor een heel nieuwe samenleving, met een nieuw fris hoogfrequent bewustzijn. Het meest bekende kristalkind op dit moment is de Zwitserse Christina Von Dreien, auteur van drie boeken. Zij wordt beschreven als iemand die: is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en daarmee behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit.

Sophia, een kind met kristalenergie

Met deze introductie, is het mijn betrachting om een duidelijk kader te schetsen voor wat het betekent om ‘kristalkind’ te zijn of er een op de wereld te zetten. Dat laatste overkwam Eva Storm, die hier een hartverwarmend, uniek boek over schreef (lancering voorzien eind mei 2021) met als titel Het effect van Sophia, leven met kind met kristalenergie een leidraad en ‘routekaart’ als het ware voor iedere moeder en vader in dezelfde situatie. In de onderstaande advertentie vind je meer details over dit boek en hoe je het kan bestellen. Het redactieteam van Pure Child vindt dit een belangrijk boek, omdat het ouders en opvoeders toestaat om sneller een kristalkind te herkennen  en het zodoende  een ideale opvoeding en ondersteuning te kunnen aanbieden. Wij hopen dat het boek een algemeen debat op gang brengt, zodat de maatschappij zich meer en meer bewust wordt van de rol van kristalkinderen en hun belangrijke missie. Het is niet toevallig dat het boek verschijnt op een punt in de geschiedenis dat we aan het einde van een hoogst bedenkelijk denk- en leefmodel zijn beland. Iets wat zich in de praktijk vertaalt in een gezondheidscrisis zonder weerga.

Rudy Van Damme

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Previous slide
Next slide

Reageren op dit artikel..