Het magazine dat kinderen benadert met een open geest

Search

Een open brief aan Sinterklaas: De 7 magische regenboogsleutels

7 sleutels

Vermits het die tijd van het jaar is dat Sinterklaas graag geschenken brengt aan kinderen, schreven ook wij een brief. Wie weet, vervult hij onze wens en geeft hij de kinderen wat wij vroegen:

Beste Sinterklaas,

Graag hadden wij voor alle kinderen in Vlaanderen en Nederland :

De 7 magische regenboogsleutels’ besteld.

Dit zijn sleutels die -zo ver wij weten-  in waarde,  alle speelgoed overstijgen en die hen geluk en blijdschap garanderen. Deze bijzondere sleutels openen magische deuren voor deze kinderen. Dat is tenminste, wat wij hebben gehoord van de tovenaars en elfen die regelmatig bij U, Sinterklaas,  op de koffie mogen komen. Neen, wij gaan geen namen noemen, zo hebben wij beloofd. Maar de tovenaars en magiërs in kwestie klonken héél serieus en gewichtig.

Daar onze passie net dezelfde is als van deze magische natuurwezens, en natuurlijk ook die van U, namelijk met ons PURE CHILD project er voor te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen, in hun eigen uniek zijn mogen uitgroeien als krachtige liefdevolle en zelfbewuste mensen,  kregen wij alvast op een oud perkament de beschrijving mee van deze regenboogsleutels.

Beste Sint, we vragen U vriendelijk en beleefd om het Pure Child team te laten weten of het klopt wat op dit perkament staat geschreven:

De 7 magische regenboogsleutels

De eerste Sleutel is een RODE

Deze zorgt ervoor dat het kind goed contact kan maken met zijn hele lichaam. Van aan zijn voeten, tot aan zijn kruin. Zodat het kind zich goed voelt in zijn hele lijfje. En dat zijn voetjes goed op de aarde staan

De tweede Sleutel is ORANJE

Die helpt het kind in contact komen met zijn innerlijke intuïtie en zorgt ervoor dat hij dit buikgevoel durft te volgen. Alsook helpt deze om het kind zijn emoties te voelen en te uiten. En het tofste van allemaal deze helpt om reuze creatief te zijn.

De derde sleutel is GEEL

Die zorgt voor een blij gevoel. Het kind gelooft in zichzelf en versterkt zijn ambitie om zijn talenten te doen ontwikkelen op school, thuis,  of waar dan ook en mooie resultaten te bereiken.

De vierde sleutel is GROEN

Deze zorgt dat elke kind vanuit zijn hart kan leven, vanuit liefde, vertrouwen, geborgenheid. Het kind kan van zichzelf houden en van de ander. En zo kan het mooie vriendschappen opbouwen.

De Vijfde Sleutel is BLAUW

Het kind mag en kan hij zijn eigen Waarheid spreken in wederzijds respect naar de ander toe. Het helpt het kind ook om graag te zingen.

De Zesde sleutel is DONKERBLAUW

Deze laat hem toe zijn toekomst te zien en zijn dromen te scheppen.

De Zevende Sleutel is PAARS

Deze zorgt dat elk kind zich kan verbinden met de prachtige natuur en het hele Universum.

Al deze Sleutels zijn op maat gemaakt voor ieder kind!

Beste Sinterklaas, is dit waar?  kunnen deze bijzondere sleutels wat de natuurwezens ons verteld hebben? Indien U antwoord:” Ja“ is, vragen wij of U alsjeblieft deze sleutels bij elk kind kan brengen? Zou dat geen mooie verjaardag zijn voor jou, Sinterklaas? Als elk kind deze magische regenboogsleutels mag ontvangen?

PURE CHILD dankt U duizendmaal.

Rudy Van Damme & Magdalena Troch

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Previous slide
Next slide

Reageren op dit artikel..