Het magazine dat kinderen benadert met een open geest

Search

De pioniers van deze overgangstijd

Pioniers

Iedereen voelt het aan zijn theewater dat we in een overgangstijd zijn aanbeland. Alle systemen (financieel-, economisch-, educatief-, medisch-, media-) kraken op hun grondvesten. Tijdens zo’n tijd, staan nieuwe leiders, zeg maar pioniers op, die het ijs breken en met nieuwe concepten en visies het voortouw nemen. In dit artikel som ik een aantal van deze individuen op. Van deze personen vind je verderop in deze nieuwsbrief meer omkadering en informatie.

Maarten Oversier

Maarten Oversier is zeer ervaren auteur,  alsook een regressie- en reincarnatietherapeut. In zijn werk  nodigt hij ons uit en toont hij aan dat het concept van reincarnatie, een heel grote invloed heeft op ons huidig leven. Toch noemt hij zichzelf allesbehalve ‘zweverig’ mede door zijn persoonlijke ervaring, die hij heeft verzameld tijdens 15.000 sessies met clienten en de Canadese Indianen in de voorbije dertig jaar. Zo poneert hij ook de stelling dat pijnlijke ervaringen uit onze voorouderlijke lijn, hun invloed blijven laten gelden indien deze niet worden geheeld. Tot deze slotsom kwam hij na veel onderzoek en het leiden van nationale en internationale seminars. Het resulteerde zelfs in een boek ‘Bestaansrecht’ dat al een bestseller mag worden genoemd. Maarten liet zich al verschillende keren interviewen door allerhande platvormen. Zéér de moeite waard, om hem te beluisteren en te  bekijken.

Anna Verwaal

Anna Verwaal is een experte op gebied van het prenatale of de tijd in de baarmoeder of  voor de geboorte van het kind. Op doordringende- en wetenschappelijke wijze brengt zij de boodschap dat het ongeboren kind, alles voelt, bewust meemaakt, van de zwangere moeder. Is dit negatief dan resulteert dit in trauma’s die een leven lang meegaan, eenmaal het kind wordt geboren.

Haar boodschap zou door iedere ouder en grootouder moeten worden gehoord, teneinde te beseffen dat een zwangerschap, niet lichtzinnig mag worden in gang gezet. In haar TedTalk vertelt Anna Verwaal hoe ze ontdekte dat de prenatale en zelfs preconceptionele periode de meest vormende tijd is voor een héél mensenleven. Ze stelt dan ook: “Het is veel moeilijker en duurder om gebroken volwassenen te repareren dan om een gelukkig kind te bouwen”.

Het team van Pure Child was en is sterk onder de indruk van haar werk.

Hilde Van Bulck

Hilde van Bulck noemt zich onder andere Bewustzijnarchitect,  systemisch opsteller, auteur en spreker.

Het is zij, die als voormalig  schooldirecteur het opstellingswerk in het Vlaamse onderwijs succesvol introduceerde. Ondertussen is ze DE referentie geworden voor een naar oplossingen behoeftig lerarenkorps en leidt ze ook therapeuten in haar methode op.

Briony Vanden Bussche

Ooit stond Briony Vanden Bussche aan de wieg van de Vlinderwijze school in Antwerpen en was ze tevens de bezielster van het Elvenfestival.

Nu, is ze een vrouw-plusmoeder van drie  jongeren die, woonachtig in Canada onder de slogan ‘ Reimagining a framework for a New Humanity’ haar project  ‘Societies for the future’ samen met die andere pionier Roy Martina vorm geeft. Ook onderzoekt ze voortdurend nieuwe  onderwijsmethodes en –strategiën, zoals het ontwikkelen van een onderwijsmethode rond het brein onder de noemer ‘Het Vlinderbrein’. Ze is ook oprichter van de Elfenschool en schrijft haar verhalen in ons RAINWOWWARRIORS magazine voor kinderen. Alsook heeft ze een talent om prachtige verhalen en liedjes te maken. Ook interviewt zij vaak Amy Angel, een jonge pionier met heel bijzondere boodschappen. En beiden schrijven ook voor PURE CHILD.

Robert Bridgeman

Robert Bridgeman is auteur, transformatiecoach, columnist, coach(opleider) en co-founder van de Bridgeman Academy. Hij onderzoekt sinds 2008 traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen. Robert leefde twee jaar in Azië, waar hij zich verdiepte in de vele takken van het Boeddhisme. Hij mediteerde bij meditatie meesters in kloosters en centra in India, Vietnam, Nepal en Thailand. En leerde bij indianenvolkeren uit Noord-Amerika. Dertien jaar was hij in de leer bij verschillende sjamanen, mediums en healers. Anderhalf jaar studeerde hij bij een energiegenezer in Thailand en 13 jaar bij diverse leraren zoals zijn Kabbalah leraar Koos Ris, zijn Boeddhistisch meditatieleraar Dingeman Boot en bij de Engelse Transformatie leraar Altazar Rossiter. Hij specialiseerde zich bovendien in EFT, regressie en reïncarnatie therapie, trance, ademtechnieken, meditatie en talloze andere moderne transformatiemethoden. Daarnaast verdiepte hij zich in de Advaita Vedanta (non-dualisme), sjamanisme, Tibetaans Boeddhisme, de Gnosis en talloze andere stromingen. Robert combineert deze duizenden jaren oude tradities met moderne wetenschap en directe informatie uit de Bron. Altijd met beide benen op de grond. Hij zal in 2024 vaak ook zijn wijsheid als vader delen in ons PURE CHILD magazine.

Roy Martina

Roy is gekend door velen als een bewustzijnspionier van het eerste uur, en heeft veel invloed op het hedendaagse bewustzijn in de Lage Landen. Zijn hele leven heeft hij  gezocht naar manieren om mensen te helpen en te ondersteunen: eerst als holistisch arts, later als gezondheids- en succestrainer. Zijn passie is het onderzoeken van de praktische toepassingen van de Quantum Wetenschap om manieren te vinden om het onmogelijke te manifesteren. ‘Als we de kloof tussen wetenschap en geest kunnen overbruggen, zullen we de Quantum Sapiens ontwaken die we zijn.’Op dit ogenblik, zet hij zich tesamen met Briony Vanden bussche in voor het project ‘Societies for the future’ en specifiek voor een project in de Amazone. Tesamen met Milan Somers inspireert hij mensen om ‘het Kwantum Zelf’ te ontdekken.  Hij is ook een internationaal succesvol auteur en medicus.

Jan Bommerez

Jan is specialist in doorbraak- en transformatieprocessen. Hij introduceert zichzelf als volgt op zijn indrukwekkende website:

“Al sinds 1980 ben ik gefascineerd door wat mensen, die hun stoutste dromen waar maken, nu echt anders doen. Ik ben geen goeroe, alleen een medereiziger op het pad. Ik kan nochtans wel claimen dat ik de dingen die ik leer zeer grondig uittest in eigen ervaring…. Noem me dus maar een ervaringsdeskundige. Deze kennis bracht ik meer dan 30 jaar in praktijk in organisaties door mijn werk met vooral management- en directieteams.”

Eén van zijn uitspraken: “Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is. “

Martijn Van Staveren

De meest intrigerende, spraakmakende pionier in dit rijtje heet Martijn Van Staveren, die zijn visie brengt onder de noemer: ’ Autonoom Bewustzijn’. Zijn introductietekst op zijn website luidt als volgt: ‘ Martijn, vertelt dat hij vanuit een andere werkelijkheid in de Aardse Realiteit gekomen is, bewust geworden in een  aards lichaam. Hij geeft hierbij informatie die de karmische modellen op hun grondvesten doen trillen. Hij noemt de werkelijkheid, waar hij vandaan komt, één van de Oorspronkelijke  werelden of basisrealiteiten, verwijzend naar koninkrijken waar vele oude geschriften naar refereren. Originele realiteiten, die diep in ieder Mens, zijn originele intelligentie-blauwdruk liggen opgeslagen. Martijn spreekt niet over spiritualiteit, maar over een technologie die via bewustzijn wordt bestuurd of gecreëerd.’

Hij brengt  belangrijke informatie voor onze jongere generaties, die op zoek zijn naar zichzelf en die naar mijn persoonlijke mening vanuit diezelfde originele werelden hier terecht zijn gekomen. Martijn is de pionier, die deze jongeren, kan helpen hun herinneringen terug te krijgen, om  deze vervolgens te kunnen uitdragen onder hun generatiegenoten.

Tot slot: De Nieuwe Aarde

Al deze pioniers, staan aan de vooravond van wat ‘De Nieuwe Aarde’ wordt genoemd klaar om, diegene die er open voor staan in te leiden in het onderwijzen van de nieuwe paradigma’s.

En natuurlijk zijn er nog veel meer pioniers, dan diegene die wij hier nu vernoemen. Op Youtube kan je nog veel meer interviews ontdekken van deze opgenoemde pioniers . Ga zelf maar even op zoek om deze mensen te leren kennen.

Wij, bij Pure Child verwelkomen deze broodnodige transformatie, die in 2024 op gang zal komen. Wij stellen ook vast dat grote groepen van mensen, nog niet helemaal klaar zijn om deze sprong in het nieuwe bewustzijn te maken, ondanks dat er al vele wake-up calls de wereld werden ingestuurd (Corona, oorlogen, boeken…).

Het is echter aan diegenen, die in bewustzijn zijn gegroeid de ‘anderen ‘ bij te staan in hun sprong. De tijd hiervoor zal zich op de gepaste moment aandienen in het jaar 2024. Alle ideeën hieromtrent, kunnen worden gestuurd, ter mijn attentie. via info@purechild.be

Rudy Van Damme

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Previous slide
Next slide

Reageren op dit artikel..